in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Namaste

Namaste

 

in-Ki Yoga bestaat dit jaar 16 jaar! Dit vieren we uiteraard het hele jaar met leuke lessen rondom diverse thema's, speciale events en bijzondere uitjes. De yogalessen bij in-Ki Yoga zijn er voor iedereen met een rijke variatie aan activiteiten zoals uiteraard de yogalessen maar ook workshops, yogadagen en yogaweekenden. Hiernaast kun je bij mij terecht voor ademtherapie, persoonlijke begeleiding en diverse speciale ayurvedische massagetechnieken.

Voor de volgende stijlen van yoga kun je bij in-Ki Yoga terecht: hatha yoga (ook light), hatha flow, stoelyoga, yin yoga, chakra yoga, yoga nidra en hormoonyoga. Ook organiseer ik diverse speciale themalessen en workshops (eventueel in samenwerking met anderen), yogaweekenden en events zoals de jaarlijkse buitenworkshop aan de Haarrijnseplas.

in-Ki staat voor in contact komen met je eigen Ki jouw levenskracht door een prachtige mix van yogahoudingen, ademtechnieken en ontspanning. Ben je geinteresseerd neem contact met ons op of loop gerust bij onze yogastudio binnen.

interview RTV Stichtse Vecht
interview radio 5

interview radio 5 

 * * *

 Yoga wekelijkse lesrooster 2024
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


 

 

 

 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio