in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Nieuws

Nieuws

 

2023!

Dit jaar vier ik het 15 jaar bestaan van in-Ki Yoga! 15 is mijn geluksgetal en geluk geef ik graag door met leuke events gedurende het hele jaar. Met elke maand een thema dat voortkomt uit 15 jaar yogalessen, coaching & massages. De pareltjes eruit halen om ze te laten stralen...

Januari, begin
Februari, vertrouwen
Maart, moed
April, bewegen
Mei, kleur
Juni, water
Juli, zand
Augustus, koelte
September, dansen
Oktober, zingen
November, wandelen
December, stilte
 

Wil je jouw ervaringen ten aanzien van de yogalessen, massage(s) en/of workshops delen schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.

 

 

Submenu


 

 * * *

 Yoga wekelijkse lesrooster 2023
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


Benieuwd naar de lessen StoelYoga?

Laat je door de les Stoelyoga verrassen en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, wees er midden in en observeer.

De les Stoelyoga is wekelijks op vrijdagmiddag van 14.00-15.00 uur.

 

 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio


Contactinformatie

in-Ki Coaching Yoga Massage
Adres van de studio:
Gageldijk 96
3566 MH  UTRECHT
Mob. 06-39457350
E-mail mail@in-ki.nl


<< December >>
Ma Di Wo Do Fr Za Zo
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24 Christmas Eve
25 Christmas Day 26 Boxing Day 27 28 29 30 31


 

Lid Vereniging van Yogadocenten