in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Persbericht 28/03/2008

Persbericht 28/03/2008

Bodhi-Nyenrode VOF kiest voor
in-Ki YogaOp 11 maart 2008 is een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen in-Ki Yoga in Maarssen en Bodhi-Nyenrode VOF in Breukelen.

Met in-Ki Yoga wordt studenten van het MSc programma van de Nyenrode Business Universiteit een moment van verinnerlijking en bewustwording geboden. Hiermee wordt, aldus menig student, aan een lang gekoesterde wens gehoor gegeven. Onder professionele begeleiding wordt wekelijks twee uur in-Ki Yoga les verzorgd voor een periode van tenminste tien weken. Het streven van Bodhi-Nyenrode VOF is om yoga blijvend aan te kunnen bieden aan studenten van het MSc programma. Voor de yogalessen hebben zich inmiddels 28 studenten aangemeld, en de eerste ervaringen zijn zeer positief. De lessen worden gesponsord door Carpe Diem die speciaal voor de yogalessen hun flesjes Carpe Diem mineraalwater beschikbaar stelt.

De yogalessen vormen een belangrijk onderdeel van het wellness platform, een geheel nieuw initiatief opgezet door Myrthe-Carine Brakel en Caroline Glasbergen, beiden student aan de Masteropleiding bij Nyenrode Business Universiteit. Naast yogalessen kunnen studenten ook gebruik maken van zonnebankfaciliteiten en stoelmassages. Met de opzet van dit nieuwe wellness platform onder de naam bOdhi, hetgeen ‘ontwaken, verlichting’ betekent, wordt binnen deze dynamische academische opleidingswereld een belangrijke stap gezet op weg naar het in balans brengen van bewustzijn en lichaam.

De samenwerking met in-Ki Yoga kwam tot stand doordat de initiatiefneemsters van Bodhi-Nyenrode VOF iemand zochten die ervaring heeft in zowel het zakenleven als yoga. In Ingrid Lamandassa-Leenders hebben ze deze persoon gevonden. Ingrid is zelf jarenlang als marketing communicatiemanager werkzaam geweest bij een groot internationaal concern en werkt momenteel als salesmanager bij een softwarebedrijf in de medische sector. Naast haar parttime baan is zij vorig jaar gestart met haar eigen yogaschool onder de naam in-Ki Yoga.

De naam in-Ki Yoga vraagt om een toelichting. in-Ki staat voor in contact komen met je eigen Ki, een Japanse benaming voor levenskracht die hier symbool staat voor het vinden van deze kracht bij jezelf. Het is een vorm van hatha yoga, waarbij de afwisseling van fysieke oefeningen en diverse ademtechnieken centraal staat. Naast het verzorgen van yogalessen kunnen geïnteresseerden bij in-Ki Yoga ook terecht voor individuele sessies ayurvedische massage en ademtherapie.
 

 * * *

 Yoga wekelijkse lesrooster 2024
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


 

 

 

 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio


Contactinformatie

in-Ki Coaching Yoga Massage
Adres van de studio:
Gageldijk 96
3566 MH  UTRECHT
Mob. 06-39457350
E-mail mail@in-ki.nl


<< Juli >>
Ma Di Wo Do Fr Za Zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  


 

Lid Vereniging van Yogadocenten