in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Persbericht 01/11/2007

Persbericht 01/11/2007

in-Ki Yoga start in Maarssenbroek
Wat is in-Ki Yoga?
in-Ki Yoga is een geheel nieuw initiatief in Maarssenbroek opgezet door Ingrid Lamandassa-Leenders. in-Ki Yoga biedt volwassenen de gelegenheid kennis te maken met een van de meest bekende vormen van Yoga, namelijk hatha Yoga. Daarnaast is in-Ki Yoga gespecialiseerd in kinderyoga en kunnen mensen er terecht - op individuele basis – voor een sessie ademtherapie en/of ayurvedische massage.

De naam in-Ki Yoga vraagt om een korte uitleg. in-Ki staat voor in contact komen met je eigen Ki, hetgeen een Japanse benaming is voor levenskracht (energie) en staat hierbij symbool voor het vinden van deze kracht bij jezelf. Het is een vorm van hatha Yoga waarbij de afwisseling van fysieke oefeningen en diverse ademtechnieken centraal staat.

Yogalessen voor volwassenen
In de tweede week van januari 2008 start een nieuw lesprogramma voor mensen die kennis willen maken met hatha Yoga. Hierbij kan kennis worden gemaakt met hatha Yoga en wat dit kan bijdragen aan het meer bewustworden van ons eigen lichaam. Hatha Yoga combineert een variatie aan lichaamsoefeningen en ademtechnieken en leert ons hoe lichaam en geest in harmonie kunnen worden gebracht.

Naast Yogalessen voor volwassenen is in-Ki Yoga gespecialiseerd in kinderyoga en zijn er mogelijkheden voor het organiseren van workshops voor doelgroepen zoals 1e lijns zorgverleners (huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, etc.).

Waar en wanneer zijn de Yogalessen?
Met ingang van de tweede week van januari 2008 start in-Ki Yoga met een nieuw lesprogramma. De lessen hatha Yoga voor volwassenen zijn op:

• Dinsdagavond van 20.00–21.00 Bisonsport
• Woensdagavond van 20.00-21.00 De Ark Duivenkamp
• Vrijdagochtend van 10.00-11.00 Bisonsport

Hoe kan ik mij opgeven?
U kunt zich inschrijven door telefonisch contact op te nemen met Ingrid Lamandassa-Leenders, telefoon 06-21218192 of een e-mail te sturen aan mail@in-ki.nl

Wat zijn de kosten?
Voor het volgen van de wekelijkse Yogalessen voor volwassenen wordt een bedrag van € 6,50 per persoon per les gevraagd.

Voor meer informatie
of aanmeldingen:

in-Ki Yoga
Ingrid Lamandassa-Leenders
Reigerskamp 131
3607 HG MAARSSEN
Tel. 0346-568672
Mob. 06-21218192
e-mail: mail@in-ki.nl
website: www.in-ki.nl 

 * * *

 Yoga wekelijkse lesrooster 2024
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


 

 

 

 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio