in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Wie is in-Ki

Wie is in-KiDe yogastudio van in-Ki Yoga is een plek vol inspiratie, ontspanning en stilte voor iedereen die yoga en meditatie een plaats in zijn of haar leven wil geven. Ik nodig je in mijn lessen uit jezelf te zijn en uit te gaan van jouw fysieke en mentale mogelijkheden zodat jij je eigen yogastijl vindt. 

Er is een groot aanbod van lessen en voor ieder wat wils! Wil je een rustige les kies dan voor yoga nidra of yin yoga. Wil je een actievere les dan is hormoonyoga, chakra yoga of hatha flow (power yoga) iets voor jou. Het meest populair en traditioneel zijn de hatha (ook light) yogalessen met een grote variatie aan asana's, ademtechnieken en meditatie.

Dit zijn alle yogastijlen bij in-Ki Yoga:
hatha yoga, yoga light, hatha flow (power yoga), yin yoga, yoga nidra, chakra yoga, hormoonyoga en stoelyoga. Ook voor ademtherapie, persoonlijke begeleiding en ayurvedische massages kun je bij mij terecht.

Namaste


Ingrid Lamandassa-Leenders

 


IK ONTMOET MEZELF IN JOU

 

 * * *

 Yoga wekelijkse lesrooster 2024
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


 

 

 

 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio


Contactinformatie

in-Ki Coaching Yoga Massage
Adres van de studio:
Gageldijk 96
3566 MH  UTRECHT
Mob. 06-39457350
E-mail mail@in-ki.nl


<< Juli >>
Ma Di Wo Do Fr Za Zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  


 

Lid Vereniging van Yogadocenten