in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Flyers

Flyers

Er zijn intussen een aantal flyers ontwikkeld voor de cursisten van in-Ki Yoga. Graag stel ik deze beschikbaar. Zo kun je de inhoud er nog eens op na slaan of de flyer uitprinten om bij de hand te hebben als je met de yogahoudingen of ademoefeningen aan de slag wilt gaan. Heb je vragen over de inhoud neem dan gerust contact met me op.


Flyer Chai thee. pdf.jpg
Flyer De Zonnegroet. pdf.jpg
Flyer De Maangroet. pdf.jpg
Flyer Diverse handposities. pdf.jpg
Flyer De volledige yoga-adem. pdf.jpg
Flyer De wisselende neus-adem.  pdf.jpg
Flyer oefeningen 1e chakra.  pdf.jpg
Flyer oefeningen 2e chakra.  pdf.jpg
Flyer oefeningen 3e chakra. pdf.jpg
Flyer oefeningen 4e chakra. pdf.jpg
Flyer oefeningen 5e chakra. pdf.jpg
Flyer oefeningen 6e chakra. pdf.jpg
Flyer oefeningen 7e chakra. pdf.jpg
Flyer De 5 Tibetanen. pdf.jpg


 

 * * *

 Yoga wekelijkse lesrooster 2024
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


 

 

 

 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio