in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Ademtherapie

AdemtherapieIk adem in en komt tot rust.

Ik adem uit en glimlach.

Thuisgekomen in het hier en nu

is dit moment een wonder!


Thich Nhat Hanh


Adem, ook wel Prana genoemd, staat voor onze levenskracht en is bepalend voor ons gevoel van welbevinden. Werken met de adem is dan ook een grote uitdaging voor ons allemaal. Speciaal vanuit de Indiase yogatraditie is er een vorm van ademtherapie ontstaan die ons weer terugbrengt bij de eigen ruimte die de adem in ons oproept.

Wat kun je zoal verwachten?
In onze yogastudio ben je van harte welkom voor een persoonlijke sessie ademtherapie. Van te voren wordt besproken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Vaak zijn meerdere sessies nodig om in contact te komen met de eigen adem in de verschillende delen van het lichaam.

Een sessie ademtherapie kan varieren van 30 minuten tot 75 minuten. Per 15 minuten wordt een vergoeding gevraagd van € 15,--.


 

 * * *

 Yoga wekelijkse lesrooster 2024
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


 

 

 

 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio


Contactinformatie

in-Ki Coaching Yoga Massage
Adres van de studio:
Gageldijk 96
3566 MH  UTRECHT
Mob. 06-39457350
E-mail mail@in-ki.nl


<< April >>
Ma Di Wo Do Fr Za Zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  


 

Lid Vereniging van Yogadocenten