in-Ki Coaching | Yoga | Massage

in-Ki Yoga CD's

in-Ki Yoga CD's

 

Hormoonyoga, van kennismaking tot verdieping!
Voor iedereen die de kennismakingsworkshop en of serie verdiepingslessen hormoonyoga bij ons heeft gevolgd is er nu een CD uit. Op deze CD staan 2 series hormoonyoga (rustig en intensief) ingeleid door een mooie QiGong opwarmoefening en afgesloten met een special ingezongen opname van de Gayatri mantra.
Prijs per CD: € 17,50 (excl. eventuele verzendkosten)
Wil je de CD ontvangen stuur dan een verzoek aan mail@in-ki.nlYoga Nidra, ontspanning als cadeau voor jezelf
Op deze CD kun je kennismaking met Yoga Nidra. Yoga Nidra is een krachtige ontspanningstechniek, waarbij je leert je bewust te ontspannen. In Yoga Nidra wordt slaap niet als ontspanning beschouwd. Vaak voel je je ontspannen wanneer je neervalt in een luie stoel met een kop thee of koffie, een krant leest of naar de televisie kijkt. Echter dit voldoet niet aan de wetenschappelijke definitie van ontspanning. Dit zijn alleen zintuiglijke afleidingen. Werkelijke ontspanning is een ervaring die dit alles verre te boven gaat. Voor absolute ontspanning moet je bewust blijven. Dat is Yoga Nidra, de staat van dynamische slaap. Het is een systematische methode om volledige ontspanning teweeg te brengen.
Prijs per CD: € 7,50 (excl. eventuele verzendkosten)
Wil je de CD ontvangen stuur dan een verzoek aan mail@in-ki.nlDe Maangroet, yogaserie
Op deze CD kun je kennismaken met de Maangroet een van de serie oefeningen die bekend is vanuit de yogatraditie. De maangroet is een zeer geschikte serie oefeningen om aan het eind van de dag tot rust te komen. De groet aan de maan dien je rustig, losjes en met aandacht uit te voeren. Je brengt met deze serie oefeningen een groet aan de maan, de snelst bewegende planeet in astrologisch opzicht en symbool van de ziel. De maangroet is geen achter elkaar uitvoeren van houdingen, je moet er niet in stilstaan. Het is een doorgaande beweging als Tai-chi. De bewegingen zijn langzaam, gelijkmatig, zonder plotselinge versnellingen of vertragingen.
Prijs per CD: € 7,50 (excl. eventuele verzendkosten)
Wil je de CD ontvangen stuur dan een verzoek aan mail@in-ki.nl


 

 * * *

 Yoga wekelijkse lesrooster 2024
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


 

 

 

 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio