in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Namaste

Namaste

Laat de wind je strelen, het gezang van vogels raakt je hart, ik reik mijn hand uit naar jou

Lieve cursisten van in-Ki Yoga,

Het licht in mij groet het licht in jou. Ik mis jullie én ons wekelijks of zelfs bijna dagelijkse samen zijn in de yogastudio.

Het is een verontrustende en onzekere tijd die enerzijds van mij vraagt om overgave en anderzijds om creativiteit hoe ik samen met jullie yoga kan blijven doen. Bedankt voor al jullie enthousiaste en hartverwarmende reacties op mijn yoga filmpjes. Het geeft me houvast en vertrouwen nu ik daar zoveel behoefte aan heb.

En ik heb leuk nieuws!! in-Ki Yoga gaat live online yogalessen geven. De eerste les is op vrijdag 3 april van 10.00 tot 10.45 en is een combi van de fimpjes die ik de afgelopen twee weken voor jou heb gemaakt. De korte filmpjes blijf ik ook voor jullie maken.

Iedereen kan meedoen door gratis de app 'zoom basic' te installeren op een smartphone, iPad of pc. Ik laat je een paar dagen vooraf via onze groepsapp en via de e-mail weten onder welke code je toegang krijgt tot de les. Gisteren was de primeur en heb ik mijn eerste live online les (landtraining) gegeven en de reacties zijn positief.

Ik kijk er naar uit samen met jou yoga te kunnen blijven doen.

Blijf gezond, voel je veilig en hou elkaar in gedachten vast.Ingrid

27 maart 2020


in-Ki Yoga is voor iedereen! Wij bieden een rijke variatie aan activiteiten over en in relatie tot yoga, meditatie en mindfulness. Ook kun je bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding (voor zowel tieners als volwassenen) en zijn we gespecialiseerd in ayurvedische massagetechnieken en ademtherapie.

Wij bieden yogalessen aan tieners en volwassenen. Hierbij is naast de grote doelgroep die wij willen bereiken ook een rijke variatie aan soorten yoga voorhanden zoals tieneryoga, hatha yoga (ook light), hatha flow, yin yoga, mama en baby yoga, chakra yoga, yoga nidra en hormoonyoga. Ook organiseren wij diverse speciale themalessen en workshops (eventueel in samenwerking met anderen), yogaweekenden en events zoals de jaarlijkse buitenworkshop aan de Haarrijnseplas.

in-Ki staat voor in contact komen met je eigen Ki jouw levenskracht door een prachtige mix van yogahoudingen, ademtechnieken en ontspanning. Ben je geinteresseerd neem contact met ons op of loop gerust bij onze yogastudio binnen.

interview RTV Stichtse Vecht
interview radio 5

interview radio 5 

 * * *

 Yoga wekelijks lesrooster 2020
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


Benieuwd naar de nieuwe data
voor de speciale lessen
yoga nidra en
yin yoga? Kijk hier.

Voor de lessen hormoonyoga ga je
naar de speciale pagina hiervoor.


Demonstratie landtraining i.s.m. de Fuut


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio


Contactinformatie

in-Ki Coaching Yoga Massage
Adres van de studio:
Safari-Complex (1e verd)
Bisonspoor 237
3605 JM MAARSSEN
Mob. 06-39457350
E-mail mail@in-ki.nl


<< Juni >>
Ma Di Wo Do Fr Za Zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  


 

Lid Vereniging van Yogadocenten