in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Ayurvedische Massage

Ayurvedische Massage

massage.png

Ayurveda, ook wel vertaald als kennis van het leven, komt uit dezelfde traditie voort als yoga. Ayurveda speelt een belangrijke rol bij het in evenwicht brengen van je lichamelijke en geestelijke conditie. Hierbij ondersteunt door adviezen op het gebied van gezondheid, voeding en massage.
Ayurvedische Massage krijgt steeds meer bekendheid in Nederland en menig sauna resort heeft het op het programma staan. De Ayurvedische Massage is een vorm van massage waarbij de drukpunten worden geactiveerd en de bloedcirculatie en het lymfesysteem op gang worden gebracht. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van kruidenolieen die afkomstig zijn uit India. De olie wordt verwarmd aangebracht en er wordt middels de drukpunten en energiebanen gewerkt waarbij de massage een activerende werking heeft.

Enkele positieve effecten van ayurvedische massage:
- stimuleert de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem
- geeft verlichting bij gespannen spieren en spierpijn
- bevordert geestelijke en lichamelijke ontspanning
- geeft een gevoel van welbehagen

De traditie van waaruit de ayurvedische massage voortkomt stelt dat vrouwen alleen vrouwen en mannen alleen mannen mogen masseren.

In de rustige sfeer van onze yogastudio kunt u bij in-Ki Yoga een ayurvedische massage ontvangen.

U kunt kiezen uit de volgende vormen van ayurvedische massage:
- Complete lichaamsmassage van 90 minuten
- Standaard lichaamsmassage van 60 minuten
- Duo massage van 60 of 90 minuten
- Hoofd-, nek- en schoudermassage van 30 minuten
- Vital Feet Bowl voetmassage van 30 minuten.

De kosten bedragen:
- Voor een behandeling van 90 minuten € 90,00
- Voor een behandeling van 60 minuten € 60,00
- Voor een behandeling van 30 minuten € 30,00
- Voor een duo massage betaal je samen € 120,00 voor een uur of 180,00 voor anderhalf uur

Duo massages
Nieuw zijn de duo massages die ik samen met Anneke Kroese van Praktijk Zorgvliet verzorg
. Met de duo massages slaan we onze massagehanden ineen, een prettige samenwerking onder één dak hoe leuk is dat! Samen met je partner, vriend of vriendin ben je welkom om tegelijkertijd te genieten van onze ontspannende en verwarmende massage van 1 of 1,5 uur. Ook leuk om cadeau te doen! Cadeaubonnen zijn op verzoek verkrijgbaar. Prijs voor de duo massage bedraagt 120,00 voor 1 uur en 180,00 voor 1,5 uur. Heb je interesse neem dan contact met ons op via mail@in-ki.nl of info@praktijkzorgvliet.nl of via whatsapp. Een bezoekje aan de website van Anneke is ook zeker de moeite waard: www.praktijkzorgvliet.nl

"Ik heb een duo massage als cadeautje van een vriendin gekregen. Ik kan zeggen dat deze beleving echt aan te raden is voor iedereen. Ik heb het als heel prettig ervaren. We waren beide in een andere ruimte dat aan elkaar grenzende maar ook wel weer samen. Er was een fijne verbinding onderling en een heerlijke ontspanning.Wat ook erg fijn is, is dat je kan kiezen wat voor massage je fijn vind. Ik wou graag een massage met stenen en mijn vriendin een "gewone" massage. En dit alles is mogelijk bij deze 2 fijne dames. Dus ben je toe aan wat ontspanning of een leuk uitje met je man, vriend, vrouw, vriendin ik zou zeggen maak een afspraak... (Natasja)"

"Ik heb onlangs met mijn vriend een duo massage gehad bij de praktijk. Een fijne en bijzondere ervaring. We konden allebei een massage kiezen die bij ons paste. We lagen in een aparte ruimte maar de deur ertussen was open, op die manier konden we lekker tot onszelf komen maar ook af en toe even babbelen. Een intieme sfeer, maar ook gezellig en ontspannend. Daarna hebben we gezellig even ervaringen uitgewisseld tijdens een theetje. Zeker iets om nog eens te doen! (Willemijn)"

JE VERBONDEN VOELEN ZONDER JE TE VERBINDEN

 

 * * *

 Yoga wekelijkse lesrooster 2024
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


 

 

 

 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio