in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Persbericht Safari festival

Persbericht Safari festival

Vooraankondiging

Zaterdag 5 september komt heel

Safari in Beweging!

Na het succesvolle Safarifestival in 2014 kunnen de Maarssenaren ook dit jaar zich verheugen op een dag vol sport en actie in de multifunctionele accommodatie Safari. Er is veel sport: clinics in badminton, basketbal, volleybal en yoga, en in het zwembad zijn zwem- en waterpolo-clinics en aquafitness. Maar ook andere Safari-organisaties zoals Jeugd-punt, FysioPourier, Junior-Fit, in-Ki en de Bibliotheek bieden activiteiten die iedereen – jong én oud – in beweging gaan brengen. De deelname is gratis en iedereen is welkom. Onder de deelnemers worden prijzen verloot. Zaterdag 5 september, Safari in Beweging: het belooft een mooie start van het nieuwe seizoen te worden!

Safari in Beweging is een samenwerking van:

de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen

FysioPourier

Gemeente Stichtse Vecht

in-Ki Yoga

Jeugd-punt Stichtse Vecht

Junior-Fit

Maarssense zwem- en poloclub De Fuut

OSM Badminton

OSM Basketball

Sportfondsen Stichtse Vecht

Verloskundigenpraktijk De Vecht

Volleybalvereniging VOC Maarssen

 

[EINDE PERSBERICHT]

Noot voor de redactie

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Beppie Vendrik via het e-mailadres bvendrik@gmail.com

 


 

 * * *

 Yoga wekelijkse lesrooster 2024
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


 

 

 

 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio