in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Wie is in-Ki

Wie is in-KiDe yogastudio van in-Ki Yoga is een plek vol inspiratie, ontspanning en stilte voor iedereen die yoga en meditatie een plaats in zijn of haar leven wil geven. Ik nodig je in mijn lessen uit jezelf te zijn en uit te gaan van jouw fysieke en mentale mogelijkheden zodat jij je eigen yogastijl vindt. 

We hebben in het centrum van Maarssenbroek direct naast het winkelcentrum Bisonspoor en binnen loopafstand van het station een prachtige studio in het mooie Safari Gebouw. Het is een plek om je thuis te voelen en dicht bij jezelf te zijn.
 
Er is een groot aanbod van lessen voor verschillende leeftijds- en doelgroepen. Wil je een rustige les kies dan voor yoga nidra of yin yoga. Wil je een actievere les dan is hormoonyoga, chakra yoga of hatha flow (power yoga) iets voor jou. Het meest populair en traditioneel zijn de hatha (ook light) yogalessen met een grote variatie aan asana's, ademtechnieken en meditatie.

Dit zijn alle yogastijlen die je bij ons vindt:
hatha yoga, yoga light, hatha flow (power yoga), yin yoga, yoga nidra, chakra yoga, hormoonyoga en ook voor meditatie, mindfulness en persoonlijke begeleiding kun je bij ons terecht.

Namaste


Ingrid Lamandassa-Leenders

 


IK ONTMOET MEZELF IN JOU

 

 * * *

 Yoga wekelijks lesrooster 2021
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


Benieuwd naar de nieuwe data
voor de speciale lessen
yoga nidra en
yin yoga? Kijk hier.

Voor de lessen hormoonyoga ga je
naar de speciale pagina hiervoor.

Laat je door de les Stoelyoga verrassen en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, wees er midden in en observeer.

De les Stoelyoga is wekelijks op vrijdagmiddag van 14.00-15.00 uur buiten (bij mooi weer) op het OSM sportveld in Zwanenkamp. Deelnamekosten zijn 10,00 per les.


 


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio


Contactinformatie

in-Ki Coaching Yoga Massage
Adres van de studio:
Safari-Complex (1e verd)
Bisonspoor 237
3605 JM MAARSSEN
Mob. 06-39457350
E-mail mail@in-ki.nl


<< December 2020 >>
Ma Di Wo Do Fr Za Zo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 Christmas Eve 25 Christmas Day 26 Boxing Day 27
28 29 30 31  


 

Lid Vereniging van Yogadocenten