in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Mama en Baby Yoga

Mama en Baby Yoga

 

 

Twee-wekelijkse les Mama en baby yoga
Zaterdag 11.00-12.00 uur.

Binnenkort nieuwe planning!

Prijs per les: 12,50.


Docente Lotte van der Steen (hierboven op de foto met Evi-Linde)

Lotte kreeg vorig jaar haar eerste kindje, Evi-Linde. Al jaren doet Lotte bij mij aan yoga, eerst in groepsverband en later kreeg ze privélessen. Iedere keer leidde dat tot mooie, inspirerende en soms ook ontroerende lessen.

Nu gaat Lotte bij mij Mama en Baby Yoga geven. Hoe leuk is dat! We hebben een prachtig lesprogramma ontwikkeld. De doelgroep: moeders met hun baby’s vanaf 3 tot ongeveer 12 maanden (papa’s zijn trouwens ook welkom).

Lotte heeft haar opleiding tot docente Baby Yoga en Baby Massage gevolgd bij De Weideblik. Wil je meer info over deze opleiding kijk dan op de webiste www.deweideblik.nl
 

 * * *

 Yoga wekelijks lesrooster 2020
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


Benieuwd naar de nieuwe data
voor de speciale lessen
yoga nidra en
yin yoga? Kijk hier.

Voor de lessen hormoonyoga ga je
naar de speciale pagina hiervoor.


Demonstratie landtraining i.s.m. de Fuut


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio


Contactinformatie

in-Ki Coaching Yoga Massage
Adres van de studio:
Safari-Complex (1e verd)
Bisonspoor 237
3605 JM MAARSSEN
Mob. 06-39457350
E-mail mail@in-ki.nl


<< Oktober 2019 >>
Ma Di Wo Do Fr Za Zo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  


 

Lid Vereniging van Yogadocenten