in-Ki Coaching | Yoga | Massage

Nieuws

Nieuws


Donderdag 20 september 2018 ~ Deze week in de chakrales aandacht voor het 6e chakra. We masseren zachtjes het punt tussen de wenkbrauwen met lavendelolie om de energie van dit chakra dat staat voor intuitie, ervaring en innerlijk weten in beweging te brengen.

Met de woorden van Leonardo da Vinci over het 'oog' (derde oog) openen we vervolgens de les.
'Wie kan geloven dat een zo kleine ruimte de beelden van het hele universum kan bevatten? Wat voor een taal is er nodig om zulke wonderen te openbaren?'

Wil je jouw ervaringen ten aanzien van onze lessen en/of workshops delen schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


Zondag 23 september 2018 ~ Safari Festival met workshops yoga voor het hele gezin. Vanaf 10.15 uur ben je welkom in onze yogastudio op de eerste verdieping in het Safari Gebouw, Bisonspoor 237 in Maarssenbroek. Voor het gehele programma en meer info kijk je op de website van de organisatie www.safarifestival.nl

We kijken er naar uit je zondag te ont-moeten!


Ingrid, Ingrid, Jannie, Lotte en Suzanne


Submenu


 

 * * *

 Yoga wekelijks lesrooster 2019
Alle yogalessen van het vaste wekelijkse lesrooster vind je hieronder. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws en volg ook onze blog.
Open hier het nieuwe lesrooster.

 * * *


Benieuwd naar de nieuwe data
voor de speciale lessen
yoga nidra en
yin yoga? Kijk hier.

Voor de lessen hormoonyoga ga je
naar de speciale pagina hiervoor.


Demonstratie landtraining i.s.m. de Fuut


Blog Ingrid

"Als prana en asana een worden neemt
de stilte in je toe"

Wat een geluk als een yogales net het juiste voor jou doet. Je net die oefeningen aanreikt en datgene aanspreekt in jou wat je nodig hebt. Iets dat ook kan gelden voor een ayurvedische massage, het geeft je vaak precies wat je nodig hebt. En dat is niet altijd wat je van tevoren had bedacht. Laat je deze week verrassen in de yogales of tijdens een ayurvedische massage en sta open voor wat zich spontaan aandient. Het is jouw moment, sta er midden in en observeer. Ik wens je veel inspiratie en mooie momenten!

Als je jouw ervaring wilt delen naar aanleiding van een yogales of workshop schrijf dan een korte reactie en stuur dit mij via het contactformulier toe. Geef hierbij aan of je tekst ook een plekje zou mogen krijgen op onze website.


De yogastudio


Contactinformatie

in-Ki Coaching Yoga Massage
Adres van de studio:
Safari-Complex (1e verd)
Bisonspoor 237
3605 JM MAARSSEN
Mob. 06-39457350
E-mail mail@in-ki.nl


<< Januari >>
Ma Di Wo Do Fr Za Zo
  1 Paas Maandag 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  


 

Lid Vereniging van Yogadocenten